Professionel service af din VW

For mange står Volkswagen, VW for høj kvalitet og tysk grundighed, og det er da heller ikke uden grund, at VW var den mest solgte bil i Danmark tilbage i 2016. I første halvår af 2019 var syv VW- modeller blandt danskernes top-20 af mest solgte biler set ud fra antal indregistrerede biler. VW er altså fortsat et populært bilmærke i Danmark.

Volkswagen blev grundlagt tilbage i 1930’erne og introducerede i 1973 de populære modeller VW Passat og VW Golf. Herefter kom der flere populære modeller som Polo, Lupo, Up, Beetle, T-Roc og Tiguan på banen. VW er kendt for at være en stabil og driftssikker bil, og derfor er det vigtigt, at din bil vedligeholdes, så du fortsat får en god køreoplevelse.

Hos AutoPartner har du mulighed for at få serviceret og repareret din VW, uanset hvilken model det er. Vi kan klare alt fra den lille smarte bybil som VW up! til den større Polo, Golf og T-Roc.

Vores mekanikere benytter reservedele af original kvalitet og er løbende på efteruddannelse, så de er up-to-date med teknologien i selv de nyeste bilmodeller. Derfor kan du også trygt køre din VW ind på en af vores mange AutoPartner-autoværksteder i Danmark.

Et frit AutoPartner-værksted kan også lave service på din VW

AutoPartner er en dansk kæde af frie autoværksteder, der har et godt kendskab til VW. Samtidig har vi stor erfaring med alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke.

Vi giver dig gerne en pris på service eller reparation af din VW, næste gang den skal på værksted.

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale med vores produkt au2sab. Her sammensættes serviceaftalen efter dine behov og ønsker, og dermed kender du din månedlige udgift til bilen.

Få et godt tilbud til din VW.

Du beholder fabriksgarantien på din nye VW

Når du får lavet service på en af vores mange AutoPartner værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye VW.

Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din VW helt efter de krav, bilfabrikkerne har

Book tid til din VW.

Vores kvalitet er i top

Når du kører din VW ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele vi benytter, når vi reparerer din bil.

Vil du vide mere om 3 års garanti?

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev