Professionel service af din Volvo

Volvo har over 90 års erfaring med bilproduktion. Volvos mission har helt fra starten været at levere stærke og sikre biler. Det var også Volvos ingeniør, der introducerede trepunkts sikkerhedsselen tilbage i 1959, og i 1972 introducerede de den bagudvendte børnesikkerhedssæde. Volvo viser, med deres innovation, igen og igen, at de har fokus på bilisters sikkerhed.

Derfor er det også vigtigt, at den mekaniker, der skal lave service eller reparation på din Volvo, er up-to-date med den nyeste teknologi i bilerne. Vores AutoPartner-mekanikere er løbende på efteruddannelse, så de kender teknologien i selv de nyeste bilmodeller. Derfor kan du også trygt køre din Volvo ind på et af vores mange AutoPartner-autoværksteder i Danmark.

Et frit AutoPartner-værksted kan også lave service på din Volvo

Vores AutoPartner-værksteder har et godt kendskab til Volvo. Vi er en dansk kæde af frie autoværksteder, der har stor erfaring med alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke.

Du er velkommen til at kontakte et af vores mange AutoPartner-værksteder, hvis din Volvo skal på værksted til reparation eller service.

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale med vores produkt au2sab. Her sammensættes serviceaftalen efter dine behov og ønsker, og dermed kender du din månedlige udgift til bilen

Få et godt tilbud til din Volvo

Du beholder fabriksgarantien på din nye Volvo

Når du får lavet service på et af vores mange AutoPartner-værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye Volvo.

Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din Volvo helt efter de krav, bilfabrikkerne har.

Book tid til din Volvo.

Vores kvalitet er i top

Når du kører din Volvo ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele vi benytter, når vi reparerer din bil.

Vil du vide mere om 3 års garanti?

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev