Professionel service af din Skoda

Den første Skoda kom på vejene tilbage i 1906, og de har siden udviklet sig til de modeller, vi kender. Skoda er i dag kendt for at samle stilfuldt design, sikkerhed og køreglæde i deres biler. De har fokus på at udvikle funktionaliteten og praktiske løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere for bilejerne. AutoPartner kan lave alle modeller - både de nye og de gamle. Vi kan lave service på alt fra den lille Citigo, til Rapid, Fabia, Octavia, Superb og Yeti.

Derfor er det også vigtigt, at du får lavet service og reparationer på din Skoda, så køreglæden ikke mindskes. Biler slides nemlig, når de bliver brugt, og de skal vedligeholdes, så de holder længere.
Hos AutoPartner kan vores professionelle værksteder lave både service og reparationer på alle Skoda-modeller fra den mindre Citigo og Fabia til de større Octavia og Kodiaq.

Vores mekanikere benytter reservedele af original kvalitet og er løbende på efteruddannelse, så de er up-to-date med teknologien i selv de nyeste bilmodeller. Derfor kan du også trygt køre din Skoda ind på et af vores mange AutoPartner-autoværksteder i Danmark.

Et frit værksted kan også lave service på din Skoda

AutoPartner er en dansk kæde af frie autoværksteder, der har et godt kendskab til Skoda. Samtidig har vi stor erfaring med alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke.

Skal din Skoda på værksted, så giver vi dig gerne et tilbud på service eller reparation.
Eller vi kan tilbyde dig en serviceaftale til din bil.

Få et godt tilbud til din Skoda.

Du beholder fabriksgarantien på din nye Skoda

Hvis du får lavet service på et af vores AutoPartner-værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye Skoda.
Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din Skoda helt efter de krav bilfabrikkerne har.

Book tid til din Skoda

Vores kvalitet er i top

Når du kører din Skoda ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele vi benytter, når vi reparerer din bil.

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev