Professionel service af din Peugeot

Peugeot producerede sit første benzindrevne køretøj allerede i 1890, og de har siden firmaets begyndelse samarbejdet med andre virksomheder for at udvikle innovative og smarte løsninger til deres biler. Deres samarbejde med Ford og BMW har gjort det muligt at skabe og producere motorer med lav CO2-udledning, og Peugeot bliver ved med at lave innovative løsninger til deres biler, der begrænser CO2-udledningen.

Det stiller også krav til de mekanikere, der skal lave service og reparationer på både ældre og nye Peugeot. De skal være klædt på til at håndtere de innovative løsninger, der ligger i bilerne. Derfor er det også vigtigt, at vores mekanikere kommer på efteruddannelse og kurser, så de kan reparere din Peugeot. For ligesom med alle andre biler skal din Peugeot vedligeholdes for, at den yder sit bedste og fortsat er driftssikker. Derfor er vores AutoPartner-værksteder og deres mekanikere også klædt på til at tage sig af din bil.

Et frit AutoPartner-værksted kan også lave service på din Peugeot

Vores AutoPartner-værksteder har et godt kendskab til Peugeot og er løbende på efteruddannelse, så du kan trygt køre din Peugeot ind til os. Vi kan udføre service og reparation på alle modeller fra den mindre Peugeot 108 og 208 til 308 og de større SUV-modeller.

Samtidig har vi stor erfaring med alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke.

Vi giver dig gerne en pris på service eller reparation af din Peugeot, næste gang den skal på værksted.

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale med vores produkt au2sab. Her sammensættes serviceaftalen efter dine behov og ønsker, og dermed kender du din månedlige udgift til bilen.

Få et godt tilbud til din Peugeot.

Du beholder fabriksgarantien på din nye Peugeot

Når du får lavet service på et af vores mange AutoPartner-værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye Peugeot.

Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din Peugeot helt efter de krav, bilfabrikkerne har.

Book tid til din Peugeot.

Vores kvalitet er i top

Når du kører din Peugeot ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele vi benytter, når vi reparerer din bil.

Vil du vide mere om 3 års garanti?

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev