Professionel service af din Nissan

Nissan fokuserer på innovation, der øger din sikkerhed, når du kører bil. Det gør de via den teknologi, der er installeret i deres biler. Samtidig har Nissan fokus på bæredygtighed, og Nissan LEAF er verdens mest solgte el-bil i øjeblikket. Nissan Qashqai blev også årets mest solgte bilmodel i 2019 af nyregistrerede biler.

Nissan ønsker at skabe biler, der giver en god køreoplevelse, og samtidig leverer teknologi, der udleder et minimum af CO2 og øger din sikkerhed på vejene. Nissans teknologiske udvikling stiller krav til vedligeholdelse af din bil, men det stiller også krav til din mekaniker. Derfor er mekanikere på AutoPartner-værksteder løbende på efteruddannelse og kursus, så de kan lave service og reparationer på din Nissan.

Et frit AutoPartner-værksted kan også lave service på din Nissan

Vores AutoPartner-værksteder har et godt kendskab til Nissan og er løbende på efteruddannelse, så du kan trygt køre din Nissan ind til os. Vi kan udføre service og reparation på alle modeller fra den mindre Nissan Micra og LEAF til den større Juke, Qashqai og X-trail.

Samtidig har vi stor erfaring med alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke.

Vi giver dig gerne en pris på service eller reparation af din Nissan, næste gang den skal på værksted.

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale med vores produkt au2sab. Her sammensættes serviceaftalen efter dine behov og ønsker, og dermed kender du din månedlige udgift til bilen.

Få et godt tilbud til din Nissan.

Du beholder fabriksgarantien på din nye Nissan

Når du får lavet service på et af vores mange AutoPartner-værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye Nissan.

Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din Nissan helt efter de krav, bilfabrikkerne har.

Book tid til din Nissan.

Vores kvalitet er i top

Når du kører din Nissan ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele vi benytter, når vi reparerer din bil.

Vil du vide mere om 3 års garanti?

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev