Professionel service af din Mazda

Mazda er bygget til at skabe køreglæde hos deres ejer. Deres ønske er, at du føler dig som ét med din bil, hver gang du kører i den. Derfor har Mazda fokus på design og udvikling for at forbedre deres bilers sikkerhed og ydeevne uden at gå på kompromis med køreglæden.

Mazda handler om at symbolisere fart og elegant design i alle deres modeller fra den mindre Mazda 2 og Mazda 3 til den større Mazda 6 og den nye elbil Mazda MX-30.

Mazda har produceret personbiler siden 1960’erne og har flere gange deltaget og vundet til Le Mans. Mazda ønsker, at deres biler har en lavere vægt for at give en god brændstoføkonomi, bedre sikkerhed og stor køreglæde, og det kræver vedligeholdelse for at bevare bl.a. køreglæden. Slidte bremser, manglende olie eller slidte støddæmpere er alle faktorer, der spiller ind på din køreglæde i din Mazda.

Et frit AutoPartner-værksted kan også lave service på din Mazda

AutoPartner er en dansk kæde af frie autoværksteder, der har et godt kendskab til Mazda. Samtidig har vi stor erfaring med alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke.

Vi giver dig gerne en pris på service eller reparation af din Mazda, næste gang den skal på værksted.

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale med vores produkt au2sab. Her sammensættes serviceaftalen efter dine behov og ønsker, og dermed kender du din månedlige udgift til bilen.

Få et godt tilbud til din Mazda.

Du beholder fabriksgarantien på din nye Mazda

Når du får lavet service på et af vores mange AutoPartner-værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye Mazda.

Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din Mazda helt efter de krav, bilfabrikkerne har.

Book tid til din Mazda.

Vores kvalitet er i top

Når du kører din Mazda ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele vi benytter, når vi reparerer din bil.

Vil du vide mere om 3 års garanti?

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev