Professionel service af din KIA

KIA sendte sin første personbil på gaden i 1974 og er Sydkoreas ældste bilproducent.

I begyndelsen var KIAs personbiler baseret på dele fra Mazda, men i dag er det Kias egen konstruktion, der ligger i deres biler.

KIA har været i Danmark i over 20 år, og det var med KIA Sephia, at KIA introducerede sig på det danske marked tilbage i 1996. KIAs design har fokus på visuel dynamik, og de er kendt for deres ”Tigernose” frontgrill, der har været med til at bane vejen for KIA i Europa.

KIA er kendt for deres komfort og high-tech-funktioner, og de har planer om at udvide deres grønne lineup til at omfatte 11 modeller.

Tilbage i 1. kvartal 2019 var KIA Niro også den mest solgte hybridbil i Danmark, og den grønne udvikling stiller stadig højere krav til os som autoværksted og vores mekanikere. Derfor er vores AutoPartner-mekanikere løbende på efteruddannelse og kursus, så de kan reparere selv helt nye biler – både benzin, diesel, el og hybrid.

Et frit AutoPartner-værksted kan også lave service på din KIA

Vores AutoPartner-værksteder har et godt kendskab til KIA og er løbende på efteruddannelse, så du kan trygt køre din KIA ind til os. Vi kan udføre service og reparation på alle modeller fra den mindre KIA Picanto og Rio til Ceed, Optima og Stinger.

Samtidig har vi stor erfaring med alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke.

Vi giver dig gerne en pris på service eller reparation af din KIA, næste gang den skal på værksted.

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale med vores produkt au2sab. Her sammensættes serviceaftalen efter dine behov og ønsker, og dermed kender du din månedlige udgift til bilen.

Få et godt tilbud til din KIA.

Du beholder fabriksgarantien på din nye KIA

Når du får lavet service på et af vores mange AutoPartner-værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye KIA.

Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din KIA helt efter de krav, bilfabrikkerne har.

Book tid til din KIA.

Vores kvalitet er i top

Når du kører din KIA ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele vi benytter, når vi reparerer din bil.

Vil du vide mere om 3 års garanti?

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev