Professionel service af din Honda

Honda er kendt for din høje kvalitet og alsidighed i deres design, som tydelig ses i Honda Civic, som de lancerede tilbage i 1970’erne. Tilbage i 1970’erne var Honda Civic en populær bil, og det er den også den dag i dag, hvor ca. 700.000 mennesker på verdensplan køber en Honda Civic om året.

Et frit AutoPartner-værksted kan også lave service på din Honda

Vores AutoPartner-værksteder har et godt kendskab til Honda og er løbende på efteruddannelse, så du kan trygt køre din Honda ind til os. Vi kan udføre service og reparation på alle modeller fra den mindre Honda Jazz, til den sporty Honda Civic og den større CR-V.

Samtidig har vi stor erfaring med alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke.

Vi giver dig gerne en pris på service eller reparation af din Honda, næste gang den skal på værksted.

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale med vores produkt au2sab. Her sammensættes serviceaftalen efter dine behov og ønsker, og dermed kender du din månedlige udgift til bilen.

Få et godt tilbud til din Honda.

Du beholder fabriksgarantien på din nye Honda

Når du får lavet service på en af vores mange AutoPartner værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye Honda.

Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din Honda helt efter de krav, bilfabrikkerne har.

Book tid til din Honda.

Vores kvalitet er i top

Når du kører din Honda ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele vi benytter, når vi reparerer din bil.

Vil du vide mere om 3 års garanti?

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev