Professionel service af din Ford

Henry Ford havde en vision om, at en bil skulle være praktisk og tilgængelig, og i 1903 blev Ford Motor Company grundlagt med Henry Ford som vicedirektør. Det var samme år, som han solgte sin første Ford.

For Ford handler det om at være førende inden for den teknologiske udvikling. Ford bygger på innovation og tilbyder forskellige teknologier, der giver dig, som bilejer, en behagelig køreoplevelse.

Fords teknologier forener køreglæde og sikkerhed ved fortsat udvikling af bl.a. deres Ford Intelligent Protection System, der hjælper dig med at bevare kontrollen og beskytter dig ved en eventuel ulykke.

Med den teknologiske udvikling følger også et ansvar, og derfor er vores mekanikere løbende på efteruddannelse, så de kender teknologien i selv de nyeste bilmodeller. Derfor kan du også trygt køre din Ford ind på et af vores mange AutoPartner-autoværksteder i Danmark.

Et frit AutoPartner-værksted kan også lave service på din Ford

Hos AutoPartner har vi et godt kendskab til Ford. Vi er en dansk kæde af frie autoværksteder, der har stor erfaring med alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke.

Skal din Ford på værksted til reparation eller service, så er du velkommen til at kontakte en af vores mange AutoPartner værksteder.  

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale med vores produkt au2sab. Her sammensættes serviceaftalen efter dine behov og ønsker, og dermed kender du din månedlige udgift til bilen.

Få et godt tilbud til din Ford.

Du beholder fabriksgarantien på din nye Ford

Når du får lavet service på et af vores mange AutoPartner-værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye Ford.

Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din Ford helt efter de krav, bilfabrikkerne har.

Book tid til din Ford.

Vores kvalitet er i top

Når du kører din Ford ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele vi benytter, når vi reparerer din bil.

Vil du vide mere om 3 års garanti?

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev