Professionel service af din Citroën

Citroën startede deres bilproduktion tilbage i 1919 i Frankrig og har siden været et innovativt bilmærke inspireret af mennesker. Citroën var i sine unge dage kendt for at være den første bil med selvbærende karosseri og de første til at fremstille forhjulstræk i storproduktion.

Det viser, at Citroën fra sin begyndelse var et bilmærke med fokus på udvikling.

I dag er Citroën en del af PSA Peugeot Citroën-koncernen, og i Citroën arbejder de fortsat på udvikling af miljøvenlige biler uden at gå på kompromis med kvaliteten. De ønsker at levere biler, der yder deres bedste med et minimum af brændstofforbrug og CO2-udledning, så du får en god køreoplevelse og samtidig er miljøvenlig, når du kører i din Citroën.

Et frit AutoPartner-værksted kan også lave service på din Citroën

Mekanikerne hos AutoPartner kan lave service og reparationer på alle bilmærker, idet vi er frie autoværksteder, der ikke er bundet til ét specifikt mærke. men også på din Citroën. Fra den mindre Citroën C1 til den større C3, Cactus og Berlingo.

Vores AutoPartner-værksteder har et godt kendskab til Citroën og er løbende på efteruddannelse, så du kan trygt køre din Citroën ind til os.

Vi giver dig gerne en pris på service eller reparation af din Citroën, næste gang den skal på værksted.

Vi kan også tilbyde dig en serviceaftale med vores produkt au2sab. Her sammensættes serviceaftalen efter dine behov og ønsker, og dermed kender du din månedlige udgift til bilen.

Få et godt tilbud til din Citroën.

Du beholder fabriksgarantien på din nye Citroën

Når du får lavet service på et af vores mange AutoPartner-værksteder, bevarer du selvfølgelig fabriksgarantien på dine nye Citroën.

Det gør du, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, servicerer og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og giver dig en udspecificeret faktura samt stempel i servicebogen. Samtidig har vi adgang til bilteknisk data, hvilket er informationer, der fortæller om bilfabrikkernes forskrifter, så vores mekanikere kan lave service på din Citroën helt efter de krav, bilfabrikkerne har.

Book tid til din Citroën.

3 års garanti

Når du kører din Citroën ind på et af vores autoværksteder, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores mekanikere har fokus på service og kvalitet i deres arbejde, og vi giver derfor 3 års garanti på vores arbejde og de reservedele, vi benytter, når vi reparerer din bil.

Vil du vide mere om 3 års garanti?

Find dit lokale autoværksted
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev