au2sab - service og vedligeholdelse af din bil

Undgå uforudsete udgifter med en serviceaftale gennem AutoPartner

"Stream" din bil til service

Det er muligt at tegne abonnementer til næsten alt, der gør et
travlt liv mere behageligt. Vi streamer og streamer, og med AutoPartnes
serviceaftaleabonnement, au2sab, kan du gøre dit liv endnu nemmere.

Med en au2sab serviceaftale skal du ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Her betaler du et fast beløb pr. måned i stedet. Vi skræddersyr aftalen, så den passer til dig og dine behov i samarbejde med dig.

Du kan vælge mellem en serviceaftale eller en service- og reparationsaftale alt efter dine ønsker. I en serviceaftale kan du både få dækhotel, fri lejebil ved service, syn og meget mere. Det er helt op til dig, hvad du ønsker, der skal være med i aftalen.

Find dit lokale autoværksted

Vi finder prisen til dig

Er du interesseret i en serviceaftale så kontakt dit lokale AutoPartner værksted for en pris. Vi udregner den månedlige ydelse med det samme. Alt vi skal vide er registreringsnummer på bilen, hvilken bil det er, hvor mange kilometer den har kørt, samt hvor meget du regner med at køre om året. Samtidig tager vi en snak om dine behov. Har du f.eks. brug for dækhotel, lånebil ved service eller vil du gerne have en reparationsaftale med i købet?

Hvor ofte skal din bil til service?
Det afhænger af din bils mærke og model. Nogle biler skal til service efter 15.000 km. og andre efter 50.000 km. Du kan altid se bilens serviceinterval i servicebogen. Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe til os, så finder vi ud af det.

DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev