AutoPartner i Hobro og Aars

Bor du i Hobro, Aars eller omegn, så kan du trygt sætte dig tilrette på førersædet af din bil velvidende, at der altid er hjælp at hente i nærheden, hvis uheldet skulle være ude. Vores autoværksteder reparerer alle former for skader på bilen, både udvendig og indvendig, og vi tager os selvfølgelig også af de mindre dramatiske ting, såsom syn, service og skift af dæk. Hos dine lokale AutoPartner værksteder i Hobro og Aars kan vi reparere og servicere alle bilmærker – også under fabriksgarantien. Vi er løbende på efteruddannelse på de tekniske skoler, så vi er helt opdaterede på den nyeste teknologi, og hvad der sker i bilbranchen. AutoPartner samarbejder med flere af landets tekniske skoler, hvilket er med til at sikre et højt uddannelsesniveau.

Nederst her på siden kan du se kontaktoplysninger på vores bilværksteder i Hobro og Aars og omegn. På alt arbejde udført af et AutoPartner værksted, yder vi 3 års garanti. Du kan derfor roligt aflevere din bil hos os velvidende, at den bliver behandlet med den optimale service og de bedste kvalitets reservedele.

Kom ind til AutoPartner

Står din bil over for en større reparation og gruer du allerede på forhånd for prisen på dette, så kan du med vores finansieringsordning vælge at afdrage i helt op til 60 måneder. De første 12 måneder får du endda rentefrit, så lad blot dine økonomiske bekymringer falde til jorden og skynd dig at sende bilen på værksted.

Vi har følgende værksteder i Hobro & Aars og omegn