Autoværksted i Hjørring – dit lokale bilværksted

Kom ind til dit lokale autoværksted i Hjørring og oplev den gode service og høje kvalitet vi har at tilbyde. Her kan vi lave service og reparation på alle bilmærker, og vores mekanikere er løbende på efteruddannelse, så de altid er up-to-date med den nyeste teknologi og kan servicere din bil ud fra de allerbedste forudsætninger. Vi tager med glæde imod din bil, uanset om den skal gennemgå en større reparation, skal synes eller blot skal have skiftet sommerdækkene ud med vinterdæk. Alle opgaver bliver taget lige seriøse, da vi går meget op i, at leve op til den høje kvalitetsstandard som det kræver, når man samarbejder med FDM. De kommer nemlig årligt og kontrollerer vores værksteder, og netop dette er din garanti for, at din bil bliver behandlet optimalt på vores værksteder. Desuden bruger vi reservedele af original kvalitet, og med 36 måneders garanti, på det udførte arbejde oveni, så kan du og din bil næsten ikke være i bedre hænder.

Måske kender du allerede til vores forskellige tilbud og services, men vidste du, at du med et vejhjælpsabonnement fra AutoPartner Assistance i løbet af 12 eller 24 måneder ad gangen kan få hjælp, uanset hvor i landet du befinder dig, og uanset tidspunktet på døgnet? Med denne aftale i baghånden, kan du være sikker på altid at komme sikkert frem, da hjælpen blot er et telefonopkald væk.

Autoservice i Hjørring

I Hjørring står din lokale AutoPartner altid klar med en hjælpende hånd. Vi glæder os til at se dig, og har du ris eller ros i forbindelse med din oplevelse hos os, så modtager vi den gerne, så vi løbende kan forbedre og optimere på vores arbejde. Kig forbi dit bilværksted i Hjørring næste gang din bil skal til syn eller service. 

Vi har følgende værksteder i Hjørring og omegn