AutoPartner – dit værksted i Herning

Bor du i nærheden af Herning, så kan du nemt og hurtigt få din bil repareret, hvis altså du smider vejen forbi et af vores AutoPartner værksteder. Uanset om din bil er lille eller stor, ny eller gammel, så kan vi med garanti hjælpe dig – og det uanset opgavens størrelse. Vi laver nemlig alt fra store reparationer til mindre eftersyn. I Herning bliver du altid mødt med et smil, når din bil skal på autoværksted. Øverst på formularenVores lokale mekanikere har flere års erfaring med reparation og service af biler, og er løbende på efteruddannelse, så de til stadighed kan foretage reparationer på selv de nyeste biler på markedet. I AutoPartner samarbejder vi med flere af landets tekniske skoler, der alle følger med i udviklingen inden for autoteknik, så din automekaniker er godt klædt på til at klare de reparationer, du måtte komme med. Vi bruger reservedele af original kvalitet, og du kan være sikker på, at din bil forlader vores værksted i høj kvalitetsmæssig stand. Alle vores værksteder bliver desuden kvalitetstjekket af FDM, så vi kan sørge for altid at leve op til de høje krav og standarder omkring kvaliteten af vores arbejde og reservedele.

Har du hørt om AutoPartners kontokort? Med et kontokort får du en masse lækre fordele oven i hatten. Du kan nemlig vælge at betale for dine reparationer og eftersyn med en fordelagtig finansierings løsning. Helt op til 12 måneder kan du afdrage rentefrit, hvilket gør det yderst attraktivt for dig, som gerne vil have, at bilen altid står helt skarp, men som ikke nødvendigvis altid har midlerne til at betale for det.

Kontakt dit autoværksted

Hos dit bilværksted i Herning, står dygtige og kompetente mekanikere klar til at tage imod din bil. Her på siden kan du se en oversigt over alle vores værksteder i nærheden af Herning, og det skulle bestemt være muligt, at finde et i nærheden af dig. Husk at du kan finde gode råd og vejledning til vedligeholdelse af din bil lige her

Vi har følgende værksteder i Herning og omegn