Autoværksted Haderslev – Din lokale mekaniker

Hvis du bor i eller omkring Haderslev, og er den heldige ejer af en bil, så får du sandsynligvis brug for et værksted i nærheden før eller siden. AutoPartner har mere end 240 afdelinger landet over, så der er også en afdeling i nærheden af dig. Hos AutoPartner kan vi hjælpe med alt fra en punktering, nye bremser samt service og større reparationer. Alle vores mekanikere får gennem vores samarbejde med de bedste tekniske skoler i Danmark, input, som de kan bruge i deres dagligdag. Dette betyder kort sagt, at de altid er opdateret med den nyeste teknologi. Hos AutoPartner ved vi også, at værkstedsregninger aldrig kommer belejligt. Derfor tilbyder vi også finansiering af din reparation. Så kan du nyde en velkørende bil, mens du klarer betalingen stille og roligt.

Hos AutoPartner kan vi reparere stort set alle bilmærker. Derudover bruger vi reservedele af original kvalitet. Det vil sige, at reservedelene matcher de originale dele, der bliver brugt på fabrikken. Derudover beholder du stadig din garanti på bilen, når du benytter et af vores mange værksteder. Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så find din lokale mekaniker i Haderslev og kontakt ham allerede i dag.

Find et værksted i nærheden af dig eller kontakt vores hovedkontor

Hvis du kunne tænke dig at finde dit nærmeste AutoPartner værksted i Haderslev, så kan du søge efter det her på siden. Når du har fundet det, så kan du bestille en tid og herefter vil din lokale mekaniker sørge for at du hurtigt kommer på vejen igen. Hvis du i stedet har brug for at kontakte vores hovedkontor i Brabrand, så kan du sende os en mail til autopartner@autopartner.dk. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på 87 45 44 44.

Hos AutoPartner er din mening vigtig for os. Derfor vil vi hellere end gerne have både ris og ros, når du har været forbi et af vores værksteder. Vi sigter efter hele tiden at forbedre os, og derfor har vi brug for din hjælp. Husk at du her på siden også kan finde råd og vejledning til vedligeholdelse af din bil. Vi ser frem til at se dig på et af vores mange lokale værksteder!

 

Vi har følgende værksteder i Haderslev og omegn

 • Citroen Service Rødekro
  Østergade 66
  6230   Rødekro
  Tlf: 74 69 48 98
  Besøg værksted
 • Jels Biler ApS
  Jels Vestergade 43
  6630   Rødding
  Tlf: 74552233
  Besøg værksted
 • Lassens Auto
  Teaterstien 21
  6100   Haderslev
  Tlf: 74528287
  Besøg værksted
 • Løhndorf Auto Service
  Lille Slagtergade 7
  6100   Haderslev
  Tlf: 74525336
  Besøg værksted
 • Ove's Auto ApS
  Ørderup Kirkevej 45
  6520   Toftlund
  Tlf: 74832323
  Besøg værksted
 • Peter Hejsel Autoværksted
  Skovbyvej 1
  6100   Haderslev
  Tlf: 74575422
  Besøg værksted