Olsens Autoværksted

AUTOMEKANIKER DER ER STOLT AF SIT HÅNDVÆRK

Hos Olsen’s Auto holder vi den stolte mekaniker tradition ved lige. Siden værkstedet åbnede for over 20 år siden har god kundeservice, tryghed og god stemning været nøgleordene. Og den tradition fører vi stolt videre.

Michael er oplært på matriklen, og overtog i januar 2017 den daglige drift af værkstedet og hele forretningen. Han er stolt af sit erhverv, og sætter som den gamle Olsen en ære i god kundeservice.

At sende sit køretøj på værksted er en tillidssag mellem ejer og mekaniker. Derfor prioriterer vi at holde dig som kunde informeret under hele processen, og vi laver altid kun justeringer og udbedringer efter aftale med dig. Der kommer med andre ord aldrig en ekstra regning, og der er aldrig nogen ubehagelige økonomiske overraskelser.

GOD KUNDESERVICE PRIORITERES ALTID HØJT

De folk du møder på værkstedet har altid overskud til at finde den rigtige løsning til dig, og de tager sig altid tiden til dig, så du føler dig i trygge hænder.

Vi går langt for at reparationen af dit køretøj bliver så gnidningsfri for dig som overhovedet muligt. Derfor bestræber vi os på at du skal undvære dit køretøj i så kort tid som overhovedet muligt.

Hos os afleverer du typisk om morgenen, og kan oftest hente køretøjet igen lige efter arbejde. I alle tilfælde er du meget velkommen til at benytte en af de lånebiler vi har til rådighed. Uanset om reparationen tager en enkelt arbejdsdag eller flere.
Foruden kundeservice prioriterer vi vores håndværk utrolig højt, og sørger derfor altid for at alle reparationer og udbedringer bliver lavet ordentligt, lige efter bogen. På den måde forbliver garantien på dit køretøj intakt. Vores medlemskab af Autopartner sikrer dig endvidere yderligere som kunde.

Hos os er der ingen overraskelser, og vi udfører arbejdet til den aftalte pris. Hver gang. Kontakt os på telefon 47 50 35 61 eller kig ned forbi værkstedet uanmeldt. Vi glæder os til at tage imod dig på værkstedet i Jægerspris.

Olsens Autoværksted
Landerslevvej 129
3630 Jægerspris


TLF: 47503561
FAX:
MAIL: olsensautomj@gmail.com
CVR: 38254227
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Helligdage
Lukket

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev