AutoPartner er kåret til Årets værkstedskæde 2018

Auto Awards uddeler i lighed med andre prestigefyldte prisoverrækkelser statuetter. Prisen som ”Årets Værkstedskæde 2018” var et tæt opløb mellem en række topkvalificerede værkstedskæder. Men i den sidste ende er der kun én vinder blandt de bedste af de bedste og statuetten gik til AutoPartner.
”Vinderen i kategorien "Årets Værkstedskæde" er bl.a. vurderet ud fra, om man er succesfuld og driftig, har et godt forretningskoncept, højt serviceniveau og et professionelt universalt look over for omverdenen,” forklarer Sean Fitzgerald Coard, formand og arrangør af bilbranchens "Auto Awards". Det er også essentielt for vindertitlen, at værkstedskæden har fokus på bæredygtighed i nutiden, såvel som i fremtiden.
AutoPartner er desuden blevet præmieret på parametre som digitalisering, kundetilfredshed, pris og workshops for medarbejdere.

Juryen består hvert år af et repræsentativt udsnit af kompetente folk fra branchen, der træder sammen online og vurderer de forskellige indstillede. Det statsautoriserede revisionsaktieselskab Christensen Kjærulff og revisionsfirmaet KPMG har stået for optællingen af stemmer.

Vi vil gerne sige tak til alle vores medlemmer. Uden jeres opbakning og gode kundeservice, der kendetegner AutoPartner, havde det ikke været muligt. En stor tak til de dedikerede indehavere og deres ansatte, der hver dag er med til at sikre den høje kvalitet, som AutoPartner kæden er kendt for

Tusind tak for alle de, der har stemt på os og for jeres støtte.

Autoawards er en årlig begivenhed, der har til formål at fremhæve og hædre de aktører i bil- og autobranchen i Danmark, der gør en forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen.

Læs mere om Autoawards

DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev