AutoPartner står sammen om at støtte Knæk Cancer

 

I marts afholdt AutoPartner sit årlige Kick-Off, hvor repræsentanter fra landets mere end 250 værksteder var samlet. Udover de faglige input blev der også samlet ind til Knæk Cancer – en sag der ligger mange nært, da de fleste, på den ene eller anden måde, har haft kræft tæt på livet.

Når 350 personer samles, er det desværre mere normalt end unormalt, på en eller anden måde at have haft kræft tæt på livet. Derfor besluttede AutoPartner-kæden at benytte lejligheden til at foretage en indsamling, når kædens medlemmer alligevel var samlet. På mødet blev der talt meget om fremtiden og den ”grønne” bølge men for ikke at glemme, at der også er noget, der skal gøres her og nu, blev indsamlingen en konkret aktion. En aktion der får os til at få øjnene op for, at vi skal gøre noget på flere fronter og symbolisere, at hvis vi står sammen, kan vi gøre en forskel.

På dagen donerede værkstederne aktivt, og ved fælles hjælp blev der indsamlet 45.000 kr. til Knæk Cancer. Pengene overleveres ved Knæk Cancers liveshow, der vises på TV 2 d. 24. oktober kl. 19.45.


Positiv opbakning

Konceptchef René Lang siger om indsamlingen: ”Vi finder det som et godt tiltag at støtte, da vi alle oplever kræft tæt på. Heldigvis overlever 2 ud af 3 kræft, mens fire ud af ti kræfttilfælde kan forebygges. Ved at følge nogle konkrete råd kan man selv og samfundet gøre noget for at nedsætte risikoen for at få kræft. Nu er autobranchen jo lidt en mandeverden, og mænd er ikke kendt for at opsøge læge så ofte. Hvis denne lille indsamling kan være med til at sætte mere fokus på, at det er med at komme afsted, når der er noget, der skal tjekkes, så har vi gjort en lille forskel. Det er ikke anderledes end at bilen skal til service og gennemtjekkes for at være i topform”.

”Vi ved, at én ud af tre får en eller anden form for kræft, inden de fylder 75 år, og 2 ud af 3 bliver pårørende til en med kræft. Til gengæld ved vi også, at størstedelen i dag kan helbredes, og det skyldes ikke mindst forskning. Forskning leder hele tiden til nye fremskridt og nye måder at behandle kræft på. Det betyder, at flere overlever kræft. Hvis vi med dette tiltag kan få flere til at søge læge i tide og støtte forskningen, er det alle pengene værd”, slutter René Lang.

Forskning sker ikke uden, at vi fælles bidrager økonomisk i det omfang, det er muligt for den enkelte. Derfor var det en god mulighed for måske at skabe en tradition til fremtidige stormøder. Opbakningen var meget positiv og helt sikkert noget, AutoPartner værkstederne vil gentage fremover.

AutoPartner teamet satte fokus på indsamling til Kræftens Bekæmpelse ved afholdelses af Kick-off i marts. De havde alle travlt med at formidle nummeret til MobilePay, så støtten landende det rigtige sted. Derfor kan der nu gives 45.000 kr. til blandt andet forskning hos Kræftens Bekæmpelse.

DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev