Få bedre indeklima og undgå allergener

Betyder foråret røde øjne og rendende næser for dig og din familie, skal du huske bilen i din kamp mod allergi. Du udsættes hver dag for allergener som pollen, støv og små partikler, der er med til at give allergiske reaktioner. Partiklerne kan også komme ind i din bil og påvirke dig som passager. Hold finstøv, bakterier, svampesporer, gasser og skadelige stoffer uden for bilen og væk fra familien med et effektivt FreciousPlus-kabinefilter. 

De fleste astmatikere og allergikere kender irritationen i hals, øjne, næse mm., når man er ude at køre en varm forårsdag, og der bliver varslet for høje pollental. MANN-FILTER har produceret FreciousPlus-kabinefilter, der netop tager kampen op mod disse allergener. Et nyt filter til klimaanlægget kan hjælpe, så forårsdagene bliver langt mere udholdelige. Dette filter forhindrer pollen, støv og andre irriterende partikler i at blive spredt i bilens kabine. FreciousPlus er et filter med biofunktionel belægning, der ikke kun “fanger” allergenerne, når de er på vej ind i bilen gennem airconditionanlægget, men også reducerer væksten af bakterier og skimmelsvamp med mere end 98 % og forhindrer, at disse kommer ind i kabinen via ventilationssystemet. 

Læs mere om hvorfor det er vigtigt, at vedligeholde bilens aircondition

Gode grunde til at bruge et FreciousPlus-kabinefilter

Unikt design med tre lag

Forhindrer lugt og skadelige gasser i at trænge ind i bilens kabine med sit aktive kulgranuleret lag

Sikrer dig og din familie et bedre indeklima med ekstra belægning, som forhindrer vækst af bakterier og svimmelsvamp med mere end 98 %

Derfor er det vigtigt at vedligeholde bilens aircondition

Indendørs luftforurening er to til fem gange større end udendørs. Det er derfor vigtigt at have fokus på luften i din bils kabine.

Aircondition og klimaanlæg affugter også din bil samtidig med, at den køler. I vinterperioden er luftfugtigheden høj og anlægget sørger for, at kabinen er tør, og at ruderne ikke dugger. Det er derfor vigtigt, at du også får anlægget kontrolleret om vinteren.

Et godt klimaanlæg i bilen sikrer ikke kun en behagelig temperatur i al slags vejr. Det sikrer også, at bilen er sundere at opholde sig i - blandt andet fordi, der er mindre fugt i en bil med et godt klimaanlæg.
Et godt klimaanlæg trækker fugt ud af kabinen og gør den dermed mere behagelig at opholde sig i – både på varme sommerdage, hvor du sveder, og på kolde vinterdage, hvor tøjet kan være fugtigt, når du sætter dig ind i bilen.

Kontakt dit lokale AutoPartner værksted for at købe et MANN-FILTER FreciousPlus-kabinefilter. 

Det lugter dårligt...

For at sikre dig et godt indeklima i bilen er det vigtigt, at klimaanlægget virker optimalt. Filtre bliver med tiden fyldt med skidt, ligesom kølemiddel langsomt slipper ud af kølesystemet.
Derfor er det vigtigt, at du løbende tilser og får tjekket dit klimaanlæg. Bliver klimaanlægget ikke vedligeholdt, virker det efterhånden dårligere og dårligere.

Et airconditionanlæg taber ca. otte pct. af sin køleevne om året. Grunden er, at køleanlægget i bilen har en masse samlinger. Samlingerne er ikke hermetisk tætte, og derfor kan der forsvinde kølemiddel, hvorfor køleeffekten nedsættes. Hvis der mangler kølemiddel, risikerer du, at kompressoren, der sørger for, at kølemidlet cirkulerer i systemet, brænder sammen – og det kan blive dyrt.

Mindst en gang om året bør du derfor også få tjekket klimaanlægget på et værksted, der gennemgår det for fejl og mangler og giver systemet en ordentlig rensning.
Dermed sikrer du dig bedst mulig komfort og en bil, der er sund at opholde sig i.

 

DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev