Vi sætter pris på Håndboldens Hverdagshelte

Sammen med Dansk Håndbold Forbund er vi gået sammen om at hylde de frivillige i håndbolden med en helt ny pris – Håndboldens Hverdagshelt.

Hver dag bruger tusindevis af frivillige timer i og omkring de danske håndboldhaller på alt lige fra træning, tøjvask, kørsel og madlavning til registrering, administration og alt det midt imellem. Den store indsats, som de frivillige lægger i håndboldens navn, har AutoPartner sammen med Dansk Håndbold Forbund besluttet sig for at hylde med en ny pris.

Juryen har udvalgt fem frivillige, der dyster om prisen som Håndboldens Hverdagshelt.
Her kan du møde en af dem.

Fik du ikke indstillet din Håndboldens Hverdagshelt?
Bare rolig. Du får muligheden igen til efteråret, så hold øje med vores Facebook side.
Nærmere info følger...

Karina Klarskov, @Roskilde Håndbold

Karina skal have prisen, fordi hun er indbegrebet af Roskilde Håndbolds ungdomsafdeling, og fordi hun HVER eneste dag gør en formidabel indsats for at glæde, udvikle og skabe de bedste håndboldspillere i en fantastisk klub. Karina favner alle – de gode håndboldspillere, de mindre gode og dem der skal bruge det ekstra skub for at tro mere på dem selv. Karina er tydelig, dedikeret og går aldrig på kompromis med sin håndboldfilosofi eller sin integritet. Karina fortjener at blive hyldet!

Sven Hjort Jensen, @FIF

”Sven har været en institution i FIF og dansk håndbold i en menneskealder. Han er indbegrebet af en frivillig leder, der har viet sit liv til det danske foreningsliv og til at skabe oplevelser for børn og unge. Siden starten af 70’erne har han brugt det meste af døgnet på at skabe rammerne for håndbolden på Jens Jessens Vej på Frederiksberg. Først i SAGA og siden i FIF. Uden ham var dansk håndbold fattigere. Hans hjerte banker for håndbold – og ikke mindst for at give børn og unge en oplevelse med håndbolden. Hans smil er størst, når over 130 børn møder op til sommerens håndboldskoler og boltrer sig i fire haller på Frederiksberg. Utallige er de spillere og håndboldpersonligheder, der været under Svens vinger. Sven Hjort lever for at skabe oplevelser med håndbold for alle aldre og niveauer. Han er om nogen Håndboldens Hverdagshelt.”

Rene Gam B. Jørgensen, Rødekro I.F. Håndbold

Rene har gennem det sidste år arbejdet hårdt på at få etableret fire beach-baner. Han har i den periode søgt hos 25 forskellige fonde og formået at få over en halv million kroner til projektet. Derudover har han forhandlet med diverse leverandører, sendt over 200 mail til det offentlige og sparet foreningen for mange penge ved at få gode tilbud hjem. Hvis nogen fortjener et klap på skulderen, så er det Rene.

Sune Kjeldgaard, KLG Håndbold

Sune er og har været formand i KLG Håndbold siden 2016. Han har om nogen været primus motor i dén turn-around, som KLG Håndbold har gennemgået fra lukningstruet forening til på to sæsoner at være en fælles succesoplevelse i lokalområdet med mere end 260 børne- og ungdomsmedlemmer. Selvom den øvrige bestyrelse samt alle KLG Håndbolds over 80 frivillige også har del i den positive udvikling, så har Sune skilt sig ud som tovholder og initiativtager for hele den klubbuildingproces, som KLG Håndbold har gennemgået – lige fra at definere værdier, mission og vision til at nedskrive samtlige opgavebeskrivelser, skaffe sponsorer osv. Samtidig har Sune altid et svar parat på helt lavpraktiske ting, som fx aflysning af haltider, bestilling af klubdragter og glemte bolde i hallen! Sune har de seneste år haft to fuldtidsjob – men kun det ene er lønnet! KLG Håndbolds grundlag kan i høj grad tilskrives Sunes fantastiske og utrættelige indsats, mange sene aftentimers arbejde og ikke mindst en stor lyst til at gøre en forskel for alle i og omkring KLG Håndbold.

Jonas Primdahl, Fredericia Vejle Håndbolddommerklub + Vejle Håndboldskole

Jonas Primdahl gør så meget for vores fantastiske sport! Jonas er formand for Fredericia Vejle Håndbolddommerklub. En post han tog som blot 20-årig. Siden Jonas blev formand, har der været stor fokus på at rekruttere unge dommere, hvilket er gået helt fantastisk, og dommerklubben er vokset gevaldigt på ungdomssiden. Jonas er også selv dommer. Han dømmer i den danske håndboldliga samt på EHF-niveau i beachhandball. Jonas er også med i styregruppen bag beachhandball i JHF Kreds 8, hvor han også er beachhandball-dommerinstruktør! Derudover så er Jonas også den stiftende samt nuværende formand for Vejle Håndboldskole. Der er næppe nogen håndboldskoleformand, som har så meget hjertet med i projektet som Jonas! Dette er også med til, at kvaliteten på håndboldskolen er så høj. Udover dette, så er Jonas er helt fantastisk menneske. Jonas er et forbillede for mange af de unge dommere, fordi han altid er så glad, smilende og en total humørbombe. Han er altid åben, og er klar til at hjælpe, hvis man står over for en udfordring, som man ikke helt selv kan finde en løsning på. Jonas er en af hverdagens helte, fordi han bruger så mange frivillige timer, og fordi han er knald hamrende dygtig til det, han gør!

Juryen finder en vinder blandt de fem finalister, og vinderen bliver kåret i slutningen af februar. Prisen uddeles i samarbejde med Dansk Håndbold Forbund.

DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev