Hos AutoPartner sætter vi pris på Håndboldens Hverdagshelte

Sammen med Dansk Håndbold Forbund kårer AutoPartner hvert år Håndboldens Hverdagshelt.

Hver dag bruger tusindevis af frivillige timer i og omkring de danske håndboldhaller på alt lige fra træning, tøjvask, kørsel og madlavning til registrering, administration og alt det midt imellem. Den store indsats, som de frivillige lægger i håndboldens navn, har AutoPartner sammen med Dansk Håndbold Forbund besluttet sig for at hylde med prisen Håndboldens Hverdagshelt.

AutoPartner udlodder i den forbindelse en præmie til vinderen på 20.000 kroner, hvoraf de 10.000 går til vinderen selv og de sidste 10.000 går til klubben. Der er også præmier til 2.-5. pladsen, som vinder et gavekort på 2.500 kr. til nærmeste AutoPartner-værksted til service eller reparation af bilen. 

Vi hos AutoPartner er stolte over, sammen med DHF, at kunne være med til at hylde og støtte Forenings Danmark, hvor frivilligt engagement stadig udgør en grundpille i det danske samfund.

Den glæde, prisen som Håndboldens Hverdagshelt, udløser bekræfter os i, at dette tiltag er det absolut mest meningsfulde tiltag, som rører flest mennesker og hvor præmierne samtidig kommer til gavn både i klubberne og til de frivillige kræfter. 

Juryen har nu voteret

Fem af Håndboldens Hverdagshelte er blevet udpeget til en plads i et nervepirrende slutspil! Før vi afslører vinderen, vil vi lige præsentere de 5 nomineret og sige tak for deres kæmpe indsats. Det kan være en person:
- med smittende humør
- der motivere og inspirerer
- der bare får dagen til at fungere lidt bedre

Indstil en helt ved at klikke her


Hvert år kan du indstille din hverdagshelt. Det foregår typisk i oktober-november og kåringen finder sted i foråret. Med prisen som Håndboldens Hverdagshelt hylder Dansk Håndbold Forbund og AutoPartner hvert år en frivillig, der gør en stor forskel i og for håndboldklubber, foreninger og medlemmer.
Du kan læse mere om persondatabeskyttelse i forbindelse med indstillingerne ved at klikke herJuryen består af:

Morten Stig Christensen, generalsekretær i Dansk Håndbold Forbunds

Janne Kolling, tidligere landsholdsspiller

Lone Møller Borup, Marketingansvarlig hos AutoPartner

Betina Lyng Bjerre, formand for Dansk Håndbold Forbunds bredde- og udviklingsudvalg

DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev