Find dit lokale autoværksted

Fredericia

Autoværksted Fredericia – Find din lokale AutoPartner

Bor du i eller omkring Fredericia, så skal du huske på, at vi her hos AutoPartner også har en afdeling tæt på dig. Hos AutoPartner har vi mere end 240 afdelinger fordelt over hele landet, og du er altid velkommen til at kigge forbi dit lokale autoværksted. Vi kan hjælpe med både store og små opgaver, så hvad end den er helt galt, eller du blot skal have vinterdæk på, så kan du trygt komme til os. Du skal bare finde dit nærmeste værksted lige her på siden og så ringe og bestille en tid. Vores mekanikere i Fredericia, og alle de andre mekanikere hos AutoPartner, kan desuden også være behjælpelige med finansiering af din reparation. Hos AutoPartner ved vi godt, at værkstedsregninger sjældent kommer belejligt, så derfor har vi gjort det lidt nemmere at overskue. På denne måde kan du komme på vejene igen med det samme og så klare betalingen efterfølgende.

Hos AutoPartner bruger vi reservedele af original kvalitet. Det betyder kort sagt, at vores reservedele er af nøjagtig samme gode kvalitet, som du kan forvente på et fabriksværksted. Hvis din bil er fra 2003 eller nyere kan du tilmed beholde din fabriksgaranti, når du benytter et AutoPartner værksted. Derudover yder vi altid 3 års garanti på alle reparationer. Slip derfor for de dyre fabriksværksteder og besøg din lokale autoservice i Fredericia i stedet.

Kontakt AutoPartner

AutoPartner har som sagt mange lokale afdelinger. Skulle du få brug for at kontakte vores hovedkontor i Brabrand, så kan du ringe på 87 45 44 44 eller sende os en mail på autopartner@autopartner.dk. Leder du efter dit lokale AutoPartner værksted, så kan du finde det her på siden. Der er altid en mekaniker tæt på dig. Hos AutoPartner er vi altid på udkig efter måder, hvorpå vi kan blive bedre. Derfor vil vi med glæde modtage både ris og ros, så vi kan gøre det til en god oplevelse, næste gang din bil skal på værksted. Vi glæder os til at se dig hos din lokale AutoPartner! Husk at du også kan finde tips og tricks til vedligeholdelse af din bil lige her på siden.

 

Find dit lokale autoværksted

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev