Find dit lokale autoværksted

Find værksted

AutoPartner består af mere end 250 autoværksteder fordelt over hele landet. Det betyder, at du altid kan finde et autoværksted i nærheden af din bopæl eller arbejdsplads.

Har din bil brug for en mekaniker, så er der helt sikkert et AutoPartner autoværksted i nærheden af dig, der kan hjælpe dig. Vores mekanikere kan nemlig reparere og servicere alle bilmærker - uanset alder. Fra minibil til den rummelige familiebil.

Vores mekanikere er løbende på efteruddannelse, så de kan reparere selv helt nye biler. Det kræver nemlig, at man er up-to-date med den nyeste teknologi. Derudover bliver AutoPartner værkstederne også CAC Certificeret, hvilket betyder at værkstederne hvert år kontrolleres. Her gennemgår en konsulent værkstedet med dine øjne og forventninger, dvs. som du ser værkstedet.

Hos AutoPartner autoværkstederne kan du også få lavet service på din helt nye bil - og samtidig beholde fabriksgarantien. Det kan du, fordi vi lever op til EU's regler omkring service under garantien

Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder.

Vi er også dit lokale dækcenter
På vores autoværksteder tilbyder vi flere forskellige ydelser. Her kan du selvfølgelig få repareret din bil, men vidste du, at vi også er dækcenter?
Har du brug for nye dæk, eller skal du blot have skiftet hjul, så kan vi også hjælpe dig. Du kan også få rådgivning omkring dækvalg. Det kan nemlig være svært at gennemskue, om man skal vælge sommer-, vinter- eller helårsdæk. Vi hjælper dig, så du får de dæk, der passer til dit kørselsbehov. 

Vil du vide mere om dæk?
Så gå ind på vores Tips og Triks - her finder du en masse gode råd og vejledning omkring dæk.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vores autoværksteder tilbyder 3 års garanti på udført arbejde. Det gør de, fordi vi ikke er bange for, at stå inde for det arbejde vi laver. Vi benytter reservedele af original kvalitet. Det betyder reservedele af samme kvalitet, som din bil har fra bilfabrikkerne.

Vi kan også lave service og reparationer på din bil i garantiperioden. Det kan vi, fordi vi benytter reservedele af original kvalitet, har adgang til bilteknisk data og sørger for, at du får en fyldestgørende faktura, når du har været på en af vores autoværksteder.

Her på siden kan du se hvor vores autoværksteder ligger i forhold til dig. Du kan søge på postnummer eller direkte på et værksted.

 

 

Læs mere
Fold sammen

Jylland

Sjælland

Find dit lokale autoværksted

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev