Få et godt tilbud til din virksomhed hos AutoPartner.

Hos AutoPartner får du professionel rådgivning baseret på mange års erfaring og vi sikrer os, at din virksomhed får den nødvendige rådgivning i forbindelse med jeres bilpakke både når det gælder vedligeholdelse, reparationer og service.

En erhvervsaftale med AutoPartner sikrer:
- At virksomheden altid har biler ude at køre.
- God service, hver gang biler er på værksted.
- Lånebil under hele reparationen.
- Erhvervsleasing af nye varevogne.
- Service under garantien.
- Reservedele af original kvalitet.

Mød Freja - AutoPartners unikke flådestyringssystem
Få overblik over service- og reparationsomkostninger på hele din flåde af biler med Freja.

Med Freja kan du se, hvad dine biler har fået udført af service og reparationer både når det gælder alm. værkstedsbesøg og forsikringsskader. Freja er et IT system, som nemt giver dig overblik over værkstedsbesøg og Freja er ikke afhængig af lokation. Det betyder, at lige meget hvilket AutoPartner værksted du benytter, så har du centralt adgang til din data.

Freja er et nemt og overskueligt program og programmet giver dig hurtigt overblik. Indtast registreringsnummer på de biler der ønskes inddraget i flådeoverblik og så henter systemet selv bilens stamdata og information om tidligere udført arbejde, informationer kører herefter automatisk. Det er endda muligt at linke direkte over til tidligere rapporter fra periodisk syn.

Ønsker du at se Freja eller høre mere om løsningen, skal du blot kontakte projekt- og erhvervskonsulent Mathies Fyllgraf på tlf. 50 60 28 40 eller mfy@autopartner.dk