AutoPartner er din bilekspert, også når det gælder serviceeftersyn og reparation af din el- og hybridbil.

El- og hybridbiler vinder mere og mere indpas på de danske veje. Det ved AutoPartner. Vi ved også, hvad det kræver at få en el- og hybridbil ind til service og reparation. Og det gælder alle slags elbiler, hvorvidt det er en Tesla, BMW, VW, Nissan, Toyota, osv.

Vores AutoPartner mekanikere er uddannede i, hvad det kræver at arbejde med højspænding i din elbil. Det er et absolut must. Både for din sikkerhed, men også for vores mekanikeres. El- og hybridbiler skal behandles med omhu og respekt. Vores AutoPartner værksteder er fuldt udstyrede med den rette teknologi, det rigtige elværktøj og bruger kun godkendte, originale dele af bedste kvalitet. Service udføres efter alle forskrifter og bevarer fabriksgarantien på din elbil.

 


Skal din elbil have en partner?
 
AutoPartner ’e’ viser din elbil vej til service og reparation

Find dit nærmeste AutoPartner værksted med det grønne ’e’. Det grønne ’e’ er symbol på din elbils-partner. Tesla, VW i3, BMW i3, Toyota, osv. Vi kan servicere og reparere alle mærker indenfor el- og hybridbiler.

Der kommer flere og flere forskellige mærker af elbiler, hybridbiler, plugin-hybrid og mild-hybridbiler. Men hvad betyder det egentlig? Her kan du læse om forskellen på de enkle mærker - klik her

Kig efter det grønne e, når din elbil skal på værksted

Det lille ekstra 'e' har vi sat på facaden for at vise dig, at her kan du trygt køre din el- og hybridbil til serviceeftersyn og reparation.

 

Find dit nærmeste
AutoPartner e-værksted klik her

 

e for elbil

e for elektrisk

e for ekspert

AutoPartner er din bilekspert, også når det gælder serviceeftersyn og reparation af din el- og hybridbil.

Hvis du har spørgsmål til serviceeftersyn og reparationer af din elbil eller bare vil have en snak om at køre i elbil kan du altid ringe et AutoPartner e-værksted.

Og i mellemtiden.....Vidste du;

 • at service på elbiler ofte er mindre omfattende end på en konventionel bil på brændstof? Ring til dit lokale AutoPartner værksted og lad os give dig et tilbud på service eller reparation af din elbil.
   
 • at et serviceeftersyn på en elbil er anderledes end på konventionelle biler? En elbil skal fx ikke have skiftet olie, tændrør og brændstoffilter, til gengæld skal fx batteri og ladestik serviceres.
   
 • at bremser på elbiler har tendens til at sætte sig fast, fordi bremserne ikke bruges på samme måde som i en konventionel bil? Læs mere om, hvorfor vi bremser mindre i vores elbiler.

 • at elbiler også har sliddele såsom dæk og bremser, der skal skiftes? 

 • at elbiler er nemmere at vedligeholde, hvilket medfører lavere vedligeholdelsesomkostninger?
   
 • at en elbils CO2 forbrug kommer an på, hvor meget strøm den bruger på at køre en km, og hvor meget CO2, der er udledt til produktionen af den strøm?
DEL PÅ:

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev